Βαρδάκης: «Τιμή να εργαστώ σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδος»

Βαρδάκης: «Τιμή να εργαστώ σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδος»

Το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη αποχαιρέτισε τον Κισσαμικό.

Τη θέση του υπευθύνου μετρήσεων αναλαμβάνει στον Άρη ο Λάζαρος Βαρδάκης. Ο 36χρονος προπονητής μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη αφού ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Κισσαμικό μετά από δυο χρόνια. Μέσω δήλωσής του αποχαιρέτισε την παλιά του ομάδα και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της.

Αναλυτικά ο Λάζαρος Βαρδάκης αναφέρει τα εξής:

«Τη νέα αγωνιστική σεζόν θα έχω τη τιμή να εργαστώ σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδος. Για μένα είναι σημαντικό να ήμαστε ηθικοί, να σεβόμαστε το παρελθόν και όλους όσους έχουμε συνεργαστεί. Γι’ αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟΧ-Κισσαμικού.

Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ποδοσφαιρική τους οικογένεια πριν δυο χρόνια, στο ξεκίνημα της νέας τότε προσπάθειας να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα. Φυσικά ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά να συνεργαστώ με τους κ. Πετράκη αρχικά και κ. Βοσνιάδη στη συνέχεια, καθώς και με όλους τους ανθρώπους του προπονητικού επιτελείου.

Οι προσπάθειες όλων οδήγησαν την ομάδα στην νεοσύστατη Super league 2, που είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της την επόμενη σεζόν και εύχομαι να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια από την τοπική κοινωνία.

Με τιμή,

Λάζαρος Βαρδάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ