ΑΕΚ: Έρχεται τη Δευτέρα ο Ζεράλδες

ΑΕΚ: Έρχεται τη Δευτέρα ο Ζεράλδες

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες αναμένεται τη Δευτέρα (24/6) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στην ΑΕΚ. Αύριο έρχεται και ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Σιμάο χθες, ενώ πλέον στην Ένωση κινούνται στους ρυθμούς του Φραντσίσκο Ζεράλδες. Ο Πορτογάλος μέσος έχει συμφωνήσει εδώ και μερικές μέρες με τους κιτρινόμαυρους και αναμένεται στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο Ζεράλδες θα «πατήσει» το πόδι του στο Ελευθέριος Βενιζέλος αύριο Δευτέρα. Ωστόσο, η μεταγραφή του 24ρονου χαφ αναμένεται να τελειώσει την Τρίτη, αφού θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Ζεράλδες θα βάλει την υπογραφή του και θα ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να έχει στο ρόστερ του τον παίκτη που επιθυμούσε περισσότερο από την αρχή του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ΑΕΚ έχουν φτάσει σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ζεράλδες για ένα χρόνο, χωρίς στο deal να περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς. Κάτι ανάλογο συνέβη και στη συμφωνία της Ένωσης με την Άντερλεχτ για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες.

Παράλληλα, αύριο στην Αθήνα αναμένεται και ο Πορτογάλος τεχνικός των κιτρινόμαυρων, ο οποίος σηκώνει μανίκια, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη η ΑΕΚ ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Αυτή αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:00 στα Σπάτα, με τον Ζεράλδες να δίνει κανονικά το παρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ