Η αποστολή του Ολυμπιακού για Πολωνία

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Πολωνία

Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν αύριο για το Γκντανσκ και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί αύριο (13:30) για το Γκντανσκ της Πολωνίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι πειραιώτες θα μείνουν στο Γκντανσκ μέχρι τις 3 Ιουλίου και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Πολωνία.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων είναι η ακόλουθη: Σα, Στουρνάρας, Τζολάκης, Μπα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μαρτίνης, Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Φορτούνης, Γκιγιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε, Σουντανί, Σουρλής, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης, Κάιπερς, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Σολδάνο.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Ολυμπιακού στο twitter:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1142750901758779392

Εκτός αποστολής είναι φυσικά οι Σισέ, Μεριά και Καμαρά που έχουν υποχρεώσεις στις Εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα ενώ αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Εκτός είναι και ο Νάτχο καθώς ο Ισραηλινός αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο Μάνος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή και παίκτες από την ακαδημία των ερυθρόλευκων, όπως οι Στουρνάρας, Τζολάκης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης και Σουρλής.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια το διάστημα της παραμονής του στο Γκντανσκ. Το πρώτο με την Πόγκον (28/6), το δεύτερο με την Χάποελ Μπερ Σεβά (29/6) και το τρίτο με την Λέγκια Γκντανσκ (3/7).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ