Χαλάει του Σεμέδο, πάει γι’ άλλον στόπερ ο Ολυμπιακός

Χαλάει του Σεμέδο, πάει γι’ άλλον στόπερ ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι δεν προχωρούν στην απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού και στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες λύσεις σε ότι αφορά το κέντρο της αμυντικής τους διάταξης

Ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προχωρά η περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι ερυθρόλευκοι δεν προχωρούν στην απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού της Βιγιαρεάλ.

Ο Ολυμπιακός βάζει «πλώρη» για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού, καθώς οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με την περίπτωση του Μπρούνο Σεμέδο.

Ο προπονητής των πειραιωτών σε συνεργασία με την διοίκηση εξετάζουν ήδη κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας φυσικά στόχο να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στην μεταγραφική ατζέντα του Ολυμπιακού υπάρχουν φυσικά και άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τους ιθύνοντες του συλλόγου ώστε να προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι με τον επόμενο μεταγραφικό στόχο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει ξεχωρίσει την επόμενη περίπτωση με την οποία θα ασχοληθούν οι ερυθρόλευκοι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ