Κουλούρης: «Θα έχω για πάντα την οικογένεια του ΠΑΟΚ μαζί μου» (pic)

Κουλούρης: «Θα έχω για πάντα την οικογένεια του ΠΑΟΚ μαζί μου» (pic)

Ο Ευθύμης Κουλούρης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαριστώντας παράλληλα την οικογένεια Σαββίδη αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι από το Σάββατο ποδοσφαιριστής της Τουλούζ με το κεφάλαιο ΠΑΟΚ να κλείνει οριστικά για εκείνον.

Ο διεθνής επιθετικός, που την χρονιά που μας πέρασε ξεχώρισε με τη φανέλα του Ατρόμητου όπου αγωνίστηκε δανεικός, αποχαιρέτησε την ομάδα που τον ανέδειξε και ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη αλλά και τον κόσμο του Δικεφάλου.

Η ανάρτηση του Κουλούρη:

«Η οικογένεια είναι αυτή που σου δίνει τα εφόδια να γίνεις σωστός άνθρωπος και να βρεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Αισθάνομαι τυχερός που η δική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, την οποία θα έχω πάντα μαζί μου, είναι ο ΠΑΟΚ.

Με την υπομονή να μυήσει ένα νέο παιδί στα μυστικά του ποδοσφαίρου και την κατανόηση να το αφήσει την κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη και την αγάπη τους. Καλή συνέχεια φίλοι μου!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η οικογένεια είναι αυτή που σου δίνει τα εφόδια να γίνεις σωστός άνθρωπος και να βρεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Αισθάνομαι τυχερός που η δική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, την οποία θα έχω πάντα μαζί μου, είναι ο ΠΑΟΚ. Με την υπομονή να μυήσει ένα νέο παιδί στα μυστικά του ποδοσφαίρου και την κατανόηση να το αφήσει την κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη και την αγάπη τους. Καλή συνέχεια φίλοι μου ! @paok_fc #thankyou 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eythimis Koulouris (@koulou20) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ