Ο Ομπενάουερ «λιώνει» στη γυμναστική τους Κουλούρη, Πέλκα και Σταφυλίδη! (vid)

Ο Ομπενάουερ «λιώνει» στη γυμναστική τους Κουλούρη, Πέλκα και Σταφυλίδη! (vid)

Οι Κουλούρης, Πέλκας και Σταφυλίδης βρίσκονται στη Μύκονο και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γερμανού γυμναστή του Κώστα Φορτούνη, Γιανίκ Ομπενάουερ.

Ο Ευθύμης Κουλούρης από το απόγευμα του Σαββάτου είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Τουλούζ, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε στον γαλλικό σύλλογο, ανακοινώθηκε από τους Βιόλα και επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο διεθνής φορ μετά την επιστροφή του από την Τουλούζη, πήγε κατευθείαν στην Μύκονο, όπου βρίσκεται επίσης ο πρώην συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, αλλά και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και νυν της Αουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, πάντως, δεν θα σταματήσουν τη σκληρή δουλειά ούτε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί των ανέμων, καθώς θα δουλέψουν σε θέματα φυσικής κατάστασης, υπό τις οδηγίες του Γιανίκ Ομπενάουερ!

Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό γυμναστή, ο οποίος στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως οι Λεβαντόφσκι και Νόιερ, ενώ έχει δουλέψει και με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη. Την Κυριακή μάλιστα ο Ευθύμης Κουλούρης ανέβασε στα social media δύο βίντεο, που δείχνει τον ίδιο, αλλά και τους Πέλκα και Σταφυλίδη να ακολουθούν τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή και να γυμνάζονται κάτω από τον «καυτό» ήλιο της Μυκόνου.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ