Παράσχος: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής και του χρόνου»

Παράσχος: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής και του χρόνου»

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν πέρυσι για σεμινάριο.

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στον «FOCUS FM 103,6» για την περσινή σεζόν αλλά και για την επόμενη, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής και τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά για τον Δικέφαλο είπε: «Ο ΠΑΟΚ τα κατέκτησε όλα. Πήρε με μεγάλη άνεση το πρωτάθλημα, στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ήταν αποτελεσματικός. Το κυριότερο ήταν μία ομάδα που δύσκολα την κατέβαλες, γι’ αυτό κράτησε και το αήττητο. Η αμυντική συμπεριφορά του ήταν για σεμινάριο. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Βιεϊρίνια. Νομίζω πως ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ».

Για τον Λημνιό είπε: «Μου έκανε εντύπωση η αμυντική συνεισφορά του Λημνιού. Τον είχα κάνει επαγγελματία από τα 16 του χρόνια, που τον πήρα μαζί μου στην προετοιμασία του Ατρόμητου. Ήταν από μικρός στα εξτρέμ και έπαιζε σέντερ φορ, ήταν ο πρώτος σκόρερ. Όταν ξεκίνησε ήταν πολύ κακός στα αμυντικά του καθήκοντα και μου έκανε εντύπωση η μεγάλη προσήλωση που είχε στην άμυνα την χρονιά που μας πέρασε».

Για τον Άκπομ: «Έδειξε πολύ καλά στοιχεία ο Άκπομ. Είναι ένας γρήγορος παίκτης και από την νέα σεζόν θα είναι πολύ καλύτερος».

Για τον Γιαννούλη: «Έχει φοβερά προσόντα, θα πρέπει να δυναμώσει και να προσέξει τα αμυντικά του καθήκοντα. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα».

Για το που μπορεί να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ: «Θέλει ακόμα έναν χαφ, να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα στον χώρο του κέντρου. Πρέπει να βρει έναν παίκτη που θα δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα στον χώρο του κέντρου».

Για την ενίσχυση των ομάδων: «Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα ενισχυθούν. Ο Ολυμπιακός πήρε παίκτες γνωστούς στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Σουντανί είναι ένας καλός παίκτης αν είναι υγιείς θα ξεχωρίσει. Η ΑΕΚ δεν έχει ακόμα κινήσεις και με έναν Βράνιες δεν μπορούμε να πούμε πολλά».

Για το νέο πρωτάθλημα που έρχεται: «Οι πρωταγωνιστές θα είναι δύο, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο Άρης θα είναι μέσα στην πεντάδα. Φοβάμαι τον Ατρόμητο γιατί έφυγαν παίκτες που δύσκολα θα αντικατασταθούν».

Για τον Λουτσέσκου: «Είναι τυχερός που έχει τον Ιβάν Σαββίδη ως μεγαλομέτοχο αλλά είναι και ικανός προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ