Φορτούνης: «Να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει»

Φορτούνης: «Να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει»

Ο αρχηγός των πειραιωτών έστειλε το μήνυμα του μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Κώστας Φορτούνης υπέγραψε σήμερα το πρωί το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, επεκτείνοντας την συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος κι έστειλε το μήνυμα του στους φίλους του Ολυμπιακού, με ανάρτηση στο instagram.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Φορτούνης ευχαρίστησε τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για την επέκταση της συνεργασίας του με τους πειραιώτες.

«Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις, πάντα επικρατεί το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος. Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά, τον ενθουσιασμό μου για το νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο, κάθε έναν από τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη.

Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Θα κάνω τα πάντα για να σας ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη», αναφέρει στο μήνυμα του ο Φορτούνης.

Η ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη:

https://www.instagram.com/p/BzFlgozI5YQ/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ