ΠΑΟΚ : «Κολλάει» του Σίλβα λόγω μάνατζερ

ΠΑΟΚ : «Κολλάει» του Σίλβα λόγω μάνατζερ

Ο ΠΑΟΚ περιμένει την άφιξη του Ίσμαελ Σίλβα, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν λέει να μπει στο αεροπλάνο καθώς εμπόδιο στέκεται ο εκπρόσωπος του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η μεταγραφή του Ίσμαελ Σίλβα φαίνεται πως θα καθυστερήσει αρκετά ως προς την ολοκλήρωση της. Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την Αχμάτ Γκρόζνι για την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου μέσου, όχι όμως ακόμα και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στον εκπρόσωπο του Σίλβα και στις απαιτήσεις που έχει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι στον αέρα και αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι και την ήμερα που θα αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία δεν αποκλείεται να έχουμε μια στροφή του Δικεφάλου σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Όπως έχουμε αναφέρει κατ’ επανάληψη από to10.gr, ο ΠΑΟΚ, καίγεται για την απόκτηση χαφ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας προκειμένου ο Λουτσέσκου να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που θα βασιστεί πάνω τους στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι Θεσσαλονικείς υπολογίζουν πολύ στον Σίλβα και ιδιαίτερα ο Γιώργος Σαββίδης που αποτελεί δική του επιλογή, γι’ αυτό και καταβάλουν προσπάθεια προκειμένου να τελειώσουν το θέμα μέσα στα επόμενα 24ωρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ