Με κουμπάρο τον Ζέκα το αντίο του Κουτρουμπή

Με κουμπάρο τον Ζέκα το αντίο του Κουτρουμπή

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο νέος μάνατζερ και η φυσιολογική εξέλιξη μιας υπόθεσης που έχει πάρει καιρό τον δρόμο της…

Γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες, στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Ο Γιώργος Κουτρουμπής ετοιμάζει βαλίτσες από τον Παναθηναϊκό και το κάνει έχοντας στο πλευρό του έναν από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του καιρού μας. Ο Κάρλος Γκονσάλβες είναι ο νέος μάνατζερ του. Ο εκπρόσωπος του Σεμπά, του Πάρντο, του Μάρκο Σίλβα και του Πάολο Μπέντο. Ο Γκονσάλβες που την ελληνική αγορά βεβαίως την άνοιξε σε φόντο πράσινο. Με τον Κάρλος Ζέκα να είναι ο πρώτος πραγματικά σημαντικός ποδοσφαιριστής που έφερε στα μέρη μας.

Ο Ζέκα είναι που μεσολάβησε και για τον Κουτρουμπή. Εκείνος τον γνώρισε στον Γκονσάλβες. Και επί της ουσίας εκείνος που του άνοιξε την πόρτα για την επόμενη ημέρα της καριέρας του η οποία θα είναι όπως όλα δείχνουν στην Πορτογαλία. Παράλληλα ο νυν άσος της Κοπεγχάγης μαζί με τον Κουτρουμπή σύστησε στον ατζέντη του και τον Δημήτρη Κουρμπέλη που με τη σειρά του πέρασε στο πελατολόγιο του Γκονσάλβες.

Για την ιστορία: Ο Κουτρουμπής, αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, μόλις 13 μήνες μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2019, με απολαβές 380.000 ευρώ πέρσι και 400.000€ φέτος. Με το Τριφύλλι αγωνίστηκε σε 158 επίσημους αγώνες (με τελευταίο αυτόν της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη), μετρώντας 3 γκολ και 5 ασίστ…

Όσο για τον Γκονσάλβες: Ο Πορτογάλος μάνατζερ ετοιμάζεται για μια ακόμη «καλή» δουλειά στην Ελλάδα. Δικός του ο Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού για τον οποίο ενδιαφέρεται σοβαρά η ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ