Πιθανό φιλικό Άγιαξ – Παναθηναϊκού στις 22 Ιουλίου!

Πιθανό φιλικό Άγιαξ – Παναθηναϊκού στις 22 Ιουλίου!

Ο βασικός χορηγός του Αίαντα ανακοίνωσε φιλικό με το «τριφύλλι» στις 22/7, αλλά οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι δεν έχει κλείσει οριστικά.

Ένα σπουδαίο φιλικό ετοιμάζεται να κλείσει ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία, όπου θα βρεθεί το διάστημα 15-30 Ιουλιου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, ώστε να αντιμετωπίσει στις 22/7 τον πρωταθλητή Ολλανδίας Άγιαξ, ο οποίος έφτασε έως και τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν που πέρασε. Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι δεν είναι οριστικό το φιλικό.

Ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει, αλλά όχι τελειωμένο. Τον αγώνα, όμως, ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο twitter ήδη ο βασικός χορηγός του ολλανδικού συλλόγου, η εταιρία «Ziggo».

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, εφόσον οριστικοποιήσει το φιλικό με τον Αίαντα, θα έχει κλείσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Αυτό θα είναι το πέμπτο ματς στην Ολλανδία.

Να θυμίσουμε ότι έχει ήδη συμφωνήσει να παίξει στις 17/7 με την αιώνα αντίπαλο του Άγιαξ, τη Φέγενορντ, που τερμάτισε στη τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Θα παίξει ακόμα κόντρα στη βελγική Μπέρσχοτ (20/7), τη Φένλο (27/7) και Μπρέντα (29/7).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ