Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρέσει όλο και… περισσότερο ο Φετφατζίδης στον Παναθηναϊκό

Όσο περνάνε οι μέρες και δεν μπορεί να βρει αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός, όλο και περισσότερο ελκυστική γίνεται η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Αρέσει όλο και… περισσότερο ο Φετφατζίδης στον Παναθηναϊκό | to10.gr

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μετά από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, έκλεισε τη χρονιά στον Άρη και τώρα είναι ελεύθερος στην αγορά. Σύμφωνα με «Τα Νέα» ο Φετφατζίδης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και βλέπει εσχάτως τις μετοχές του να ανεβαίνουν στο πράσινο… χρηματιστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να κλείσει παίκτες από το εξωτερικό με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Δώνης και σε χαμηλή τιμή, με αποτέλεσμα ο «Φέτφα» να πλησιάζει όλο και περισσότερο κάθε ημέρα.

Το πράσινο στρατόπεδο εξετάζουν όλες τις λύσεις για να βρουν τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες επιλογές για αυτό και δεν βιάζονται. Ωστόσο ο 28χρονος μεσοεπιθετικός συγκεντρώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Δώνης και αν καταφέρει ο Νταμπίζας να ρίξει τις απαιτήσεις του παίκτη, δεν αποκλείεται να προχωρήσει η εν λόγω υπόθεση.