Τους έβγαλε το… λάδι στην προπόνηση (pics)

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους επί πολωνικού εδάφους και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Στο... κόκκινο έφτασαν οι παίκτες από την ένταση του πρωινού προγράμματος

Τους έβγαλε το… λάδι στην προπόνηση (pics) | to10.gr

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάλαβαν με το… καλημέρα στο Γκντανσκ ότι ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του δεν αστειεύονται σε ότι αφορά την ένταση των προπονήσεων, κάτι που ήταν άλλωστε αναμενόμενο.

Ο Μαρτίνς έχει δείξει από πέρυσι πως θέλει το πρόγραμμα των προπονήσεων να είναι στο… κόκκινο και την ίδια φιλοσοφία έχει και ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού.

Ο Χρήστος Μουρίκης λοιπόν έβγαλε το… λάδι στους ερυθρόλευκους στην σημερινή πρωινή προπόνηση επί πολωνικού εδάφους. Ήταν η πρώτη προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού στο Γκντανσκ και οι ερυθρόλευκοι είχαν να λένε στο φινάλε του προγράμματος ότι αισθάνθηκαν κούραση επίσημου αγώνα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους πειραιώτες κι αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πάνε στο γήπεδο και το απόγευμα. Στην απογευματινή προπόνηση ο Μαρτίνς αναμένεται να εστιάσει περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ερυθρόλευκοι στην διάρκεια της πρωινής προπόνησης και καθημερινά θα δίνει μεγάλη βαρύτητα στην πιστή εφαρμογή του προγράμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο