Οι υπογραφές με την Περιφέρεια μέσα από τα μάτια της ΑΕΚ (vid)

Οι υπογραφές με την Περιφέρεια μέσα από τα μάτια της ΑΕΚ (vid)

H Περιφέρεια Αττικής και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έβαλαν τις υπογραφές στην προγραμματική σύμβαση για τα 20 εκατ. ευρώ της Αγιά Σοφιάς και η κάμερα του AEK TV ήταν εκεί για να καταγράψει τις ιστορικές στιγμές.

Ακόμη ένα βήμα για την ολοκλήρωση της «Αγιά Σοφιάς» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην στα γραφεία της Περιφέρειας.

Εκεί υπογράφηκε το μεσημέρι η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τα 20 εκατ. ευρώ της χρηματοδότησης που θα ολοκληρώσουν το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και η κάμερα της ΠΑΕ ήταν εκεί για να καταγράψει τις στιγμές.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα πραγματοποιήθηκε σήμερα για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ η προγραμματική σύμβαση για την χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Την Περιφερειακή Αρχή εκπροσώπησαν η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεόδωρος Σχινάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Καραμάνος και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου, ενώ η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής και β’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Αλέξη Αλεξίου, τον αντιπρόεδρο του σωματείου Σταμάτη Παπασταμάτη και τους κ.κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο, Μιχάλη Αναστασόπουλο και Πάνο Παναγιωτίδη της εταιρείας Dimand.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί για να καταγράψει αυτή την ιστορική στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ