Στο αεροπλάνο ο Σεμέδο (pic)

Στο αεροπλάνο ο Σεμέδο (pic)

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μπήκε στο αεροπλάνο και έρχεται στην Αθήνα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα - Περνάει από εξετάσεις, υπογράφει και «πετάει» για Πολωνία.

Στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται το βράδυ ο Ρούμπεν Σεμέδο, με την άφιξη του Πορτογάλου στην Αθήνα να είναι προγραμματισμένη για τις 23:15.

Οι Πειραιώτες συμφώνησαν σε όλα τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με τη Βιγιαρέαλ και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησής του. Ο Ιβηρας σέντερ μπακ έχει αρχίσει το ταξίδι του με προορισμό την Αθήνα και μάλιστα ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μετά την άφιξή του αναμένεται να αποσυρθεί στο ξενοδοχείο, ενώ την Τετάρτη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ταξιδέψει στην Πολωνία, όπου βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να ενσωματωθεί στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία.

Δείτε τη φωτογραφία του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ