Τα φιλικά και το εντός των προκριματικών της ΑΕΚ, στην NOVA

Τα φιλικά και το εντός των προκριματικών της ΑΕΚ, στην NOVA

Τα κανάλια της NOVA θα καλύψουν τα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πολωνία αλλά και τον αγώνα στον τρίτο προκριματικό του Europa League που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΑΕΚ συμφώνησε με την NOVA για την κάλυψη των φιλικών προετοιμασίας της στην Πολωνία αλλά και για τον εντός έδρας αγώνα στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Η ανακοίνωση της NOVA:

«Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2019-20 και παράλληλα να διακριθεί στο Europa League. Στην προσπάθεια αυτή, τα κανάλια Novasports θα καλύψουν όλους τους αγώνες της.

Οι αλλαγές είναι αρκετές στο αγωνιστικό τμήμα της «Ένωσης» και το πρώτο διάστημα που θα δουλέψουν μαζί προπονητής και ποδοσφαιριστές πολύ σημαντικό. Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία και εκεί θα δώσει τέσσερις αγώνες:

7/7/2019
Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία)

12/7/2019
Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Τρέντσιν (Πολωνία)

15/7/2019
Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Μακάμπι Νετάνια (Πολωνία)

16/7/2019
Φιλικός αγώνας

ΑΕΚ-Στάλ Στάλοβα Βόλα (Πολωνία)

Μετά το πέρας των φιλικών αγώνων προετοιμασίας – θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν κι άλλα φιλικά – οι κιτρινόμαυροι θα ριχτούν στην ευρωπαϊκή τους «μάχη». H AEK έχει εξασφαλίσει το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν 8 και 15 Αυγούστου και ο αγώνας του Ολυμπιακού Σταδίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.

Στο διάστημα των κρίσιμων εβδομάδων για την ομάδα του Καρντόσο, οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν εκτός από τους αγώνες και όλες τις εξελιξεις στην ομάδα μέσα από το novasports.gr, καθώς ο ρεπόρτερ Γιώργος Βασιλείου θα βρίσκεται μαζί με την ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ