Η πολιτική του Παναθηναϊκού στο θέμα των επεκτάσεων συμβολαίων

Η πολιτική του Παναθηναϊκού στο θέμα των επεκτάσεων συμβολαίων

Τη στιγμή που οι συζητήσεις για επέκταση συμβολαίων με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός καθορίζει την πολιτική του βάσει συγκεκριμένης κατηγορίας που τοποθετεί τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη για την επέκταση συμβολαίων συνεχίζονται και είναι αλήθεια πως υπάρχει οικονομική διαφορά και με τους δύο ποδοσφαιριστές. Μεγαλύτερη – και πιο δύσκολη – με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Πιο προσιτή μοιάζει εκείνη του Μπουζούκη.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά τον σχεδιασμό του τόσο σε αυτό το επίπεδο, δίχως να υπάρχει το οικονομικό άγχος, που πιθανότατα να βγαίνει προς τα έξω. Αντίθετα, όσον αφορά τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά και όποιους άλλους έχουν κληθεί ή θα κληθούν να συζητήσουν, περισσότερο το ζήτημα έχει να κάνει με θέμα πολιτικής του Παναθηναϊκού στα θέματα συμβολαίων, σε σχέση και με τις ισορροπίες εντός της ομάδας, παρά με το οικονομικό.

Από τον σύλλογο ακολουθούνται συγκεκριμένες νόρμες εδώ και ένα χρόνο (από τη μέρα που ήρθαν οι Νταμπίζας και Δώνης), με κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε συγκεκριμένη κατηγορία, ανάλογα και με την αξιολόγηση που έκαναν στο φινάλε της σεζόν ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Επομένως ο σύλλογος προχωρά στις προτάσεις που κάνει στους ποδοσφαιριστές με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία και από ‘κει και πέρα είναι θέμα του κάθε παίκτη αν συμφωνεί με τη συγκεκριμένη αξιολόγηση ή αν αξιολογεί τον εαυτό του διαφορετικά και ζητάει περισσότερα χρήματα.

Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τη συγκεκριμένη φιλοσοφία και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί βάσει αυτής της πολιτικής, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει και αν διαφωνεί ή συμφωνεί ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ