«Η ευχή μου ήταν να έρθω κάποτε στον ΠΑΟΚ» (vid)

«Η ευχή μου ήταν να έρθω κάποτε στον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Ζίβκοβιτς στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι νιώθει πως γύρισε στο σπίτι του.

Ένας ακόμη Παρτιζάνος βρήκε καταφύγιο στην Τούμπα! Λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στο PAOK TV, παραχωρώντας μία απολαυστική συνέντευξη.

Σε αυτήν μίλησε για πολλά πράγματα. Για την ποδοσφαιρική… ανατροφή από τον πατέρα, φανατικό οπαδό της Παρτιζάν, για τα συναισθήματα για την μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, για την εύκολη απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, για την Τούμπα που μοιάζει με το σπίτι του και για τις σκέψεις του για την παρουσία του στον Δικέφαλο.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την μεταγραφή του, σε μία ξεχωριστή συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Αισθάνομαι ότι γυρίζω σπίτι μου. Όλοι ξέρουν ότι η Παρτιζάν και ο ΠΑΟΚ είναι αδερφά σωματεία και έχουν τους ίδιους οπαδούς. Έζησα 13 χρόνια στην Παρτιζάν και όταν έρχομαι εδώ, νιώθω σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Όταν ήρθα και αγωνίστηκα εδώ με την Ξάνθη, είπα στον εαυτό μου πως αν είναι να πάω κάπου, θέλω να έρθω εδώ, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον ΠΑΟΚ, που έχει εξαιρετικούς φιλάθλους. Η ευχή μου ήταν να έρθω εδώ και τώρα είμαι… εδώ.

Σκεφτείτε ότι ο πατέρας μου δεν τρώει τομάτες, καθώς είναι φανατικός οπαδός της Παρτιζάν. Δεν φορούσα γενικά ποτέ κόκκινη φανέλα ή κάποιο αντίστοιχο χρώμα. Έτσι μεγάλωσα από μικρός, όλα ήταν ασπρόμαυρα…».

Δείτε και το σχετικό video της συνέντευξης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ