«Άκυρο του Σολδάνο στη Νιούελς, κοντά στη Χετάφε»

«Άκυρο του Σολδάνο στη Νιούελς, κοντά στη Χετάφε»

Ο Φράνκο Σολδάνο βρίσκεται στο στόχαστρο και της Νιούελς Ολντ Μπόις, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Αργεντινή, με τη Χετάφε να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Ο Φράνκο Σολδάνο έχει συνδεθεί τον τελευταίο καιρό με τη Χετάφε και σύμφωνα με ισπανικά μέσα βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνηση του στον Μαδριλένικο σύλλογο.

Ωστόσο, νέα σενάρια σχετικά με το μέλλον του αναφέρουν ότι ο Αργεντινός στράικερ του Ολυμπιακού απασχολεί και την Νιούελς Ολντ Μπόις, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στο Twitter ο Ραμίρο Φερέιρα αναφέρει ότι ο Σολδάνο απασχολεί έντονα τη Νιούελς, η οποία όμως δεν έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει. Ο λόγος είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Αργεντινή και θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Ο Σολδάνο είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τη Χετάφε και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ισπανική ομάδα. Το ενδιαφέρον των Μαδριλένων έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, με τους Ισπανούς να θέλουν να τον κάνουν δικό τους μετά από έξι μήνες παρουσίας στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πολωνία, όμως παράλληλα φέρεται να είναι και σε προχωρημένες επαφές με τη Χετάφε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Δείτε την ανάρτηση του:

https://twitter.com/ramaferreyra13/status/1143865585123692544

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ