ΝΠΣ Βόλος: Δυνατά φιλικά με ΑΕΚ, Πανιώνιο και Λαμία

ΝΠΣ Βόλος: Δυνατά φιλικά με ΑΕΚ, Πανιώνιο και Λαμία

Η ομάδα της Θεσσαλίας στις 20/7 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 23 και 26 Ιουλίου θα παίξει φιλικούς αγώνες με Πανιώνιο και Λαμία αντίστοιχα.

Στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο ΝΠΣ Βόλος, με τους Θεσσαλούς την ερχόμενη Κυριακή (30/6) να ταξιδεύουν στην Πορταριά του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Χουάν Φεράντο θα προσπαθήσει να προετοιμάσει τους παίκτες του όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, γι’ αυτό το λόγο ζήτησε από τη διοίκηση και τελικά η ομάδα του έκλεισε τρία δυνατά φιλικά, τα οποία θα γίνουν κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, στις 20 Ιουλίου ο ΝΠΣ Βόλος θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Κιτρινόμαυρους η αποστολή των Θεσσαλών θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Εκεί, θα δώσει δύο δυνατά φιλικά στις 23 και 26 Ιουλίου με Πανιώνιο και Λαμία αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών:

«Στην Πορταριά του Πηλίου θα μεταβεί την ερχόμενη Κυριακή 30/6 η αποστολή του Βόλου όπου μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Βόλου θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς, ενώ στις 20/7 η ομάδα του Βόλου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά το φιλικό, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 23 Ιουλίου τον Πανιώνιο, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (26/7) θα αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία.

Η επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί στις 2 Αυγούστου.

Αναλυτικά τα πρώτα τέσσερα φιλικά προετοιμασία

14/7Θησέας Αγριάς
20/7ΑΕΚ (ΟΑΚΑ)
23/7Πανιώνιος
26/7Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ