Προ των πυλών της Τούμπας ο Στοχ

Προ των πυλών της Τούμπας ο Στοχ

Ο Μίροσλαβ Στοχ τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στην Τούμπα και το μόνο που απομένει είναι να πληρώσει ο Δικέφαλος τη ρήτρα του Σλοβάκου εξτρεμ στη Σλάβια Πράγας.

Τελικά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα από την Τσεχία για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Στοχ όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr είχε μια βάση. Πράγματι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον Σλοβάκο εξτρέμ σε τέτοιο βαθμό που τα έχει βρει σε όλα με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα στην Τούμπα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό της ρήτρας για να τον ντύσουν και πάλι στα ασπρόμαυρα.

Ο Στόχ έχει συμβόλαιο με την Σλάβια Πράγας μέχρι το 2022 και από την στιγμή που υπάρχει διάθεση αποχώρησης οι Τσέχοι δεν θα σταθούν σ’ αυτή την ενδεχόμενη μετακίνηση. Ο έμπειρος σλοβάκος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην Τούμπα με την μορφή του δανεισμού από την Φενερμπαχτσέ το 2012-13 είναι πιο κοντά από ποτέ σε μια νέα επιστροφή του στην Τούμπα

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Στοχ το επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ, με τους Θεσσαλονικείς να ετοιμάζονται να καλύψουν το buy out που έχει με τους Τσέχους και είναι ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να τον ντύσουν και πάλι στα ασπρόμαυρα.

Ο Σλοβάκος εξτρέμ με την ομάδα της Πράγας, έχει μια γεμάτη χρονιά πέρσι κατακτώντας το πρωτάθλημα. Ο Στόχ πέτυχε 13 γκολ, μοίρασε 14 ασίστ, σε 49 συμμετοχές.

Στον ΠΑΟΚ πριν πάρουν την απόφαση να ξανά συζητήσουν με τον Μίροσλαβ Στόχ ψάχτηκαν πολύ, κυρίως για την εξωγηπεδική του συμπεριφορά γιατί στο γήπεδο, ουδείς αμφιβάλει για το ταλέντο και την μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι πιο ήρεμος στην προσωπική του ζωή και πιο κατασταλαγμένος για το τι θέλει από το ποδόσφαιρο και αυτά ήταν που μέτρησαν στον ΠΑΟΚ για να τους «χτυπήσουν» και πάλι την πόρτα. Η απόκτηση του είναι θέμα ωρών καθώς τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι θέμα για να ολοκληρωθεί το deal με την Σλάβια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ