«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλιτί» (vids)

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλιτί» (vids)

Η «Equipe» αναφέρει ότι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ της Ντιζόν, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε σε 42 ματς έχοντας 10 γκολ και 10 ασίστ!

Την περίπτωση του Τυνήσιου μεσοεπιθετικού της Ντιζόν, Ναΐμ Σλιτί, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Equipe».

Συγκεκριμένα, η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου άσου, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά μπορεί να καλύψει και τη θέση του κεντρικού μέσου.

Ο Ναΐμ Σλιτί δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντιζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο, η γαλλική ομάδα δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο διεθνής άσος έπαιξε συνολικά σε 42 ματς, έχοντας 10 γκολ και 10 ασίστ σε 2.897 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα με την Equipe εκτός από τον ΠΑΟΚ, για την απόκτησή του ενδιαφέρεται επίσης η Γαλατάσαραϊ, αλλά και η Μπασακσεχίρ.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=diKJmrijgiU

https://www.youtube.com/watch?v=XL3i8aSNy4s

https://www.youtube.com/watch?v=kgpgV_NDVR0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ