«Δεν ασχολείται με Ζοσουέ Σα ο Ολυμπιακός»

«Δεν ασχολείται με Ζοσουέ Σα ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού της Άντερλεχτ, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ.

Καμία απολύτως πρόθεση να ασχοληθεί με την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Άντερλεχτ, Ζοσουέ Σα, δεν έχει ο Ολυμπιακός. Όπως υποστηρίζουν τα βελγικά Μέσα, οι «μωβ» ψάχνουν αγοραστή για να… ξεφορτωθούν τον 27χρονο στόπερ και έτρεφαν πολλές ελπίδες πως θα κατάφερναν να επιτύχουν συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, πρόθεση της Άντερλεχτ ήταν να δώσει εκ νέου τον παίκτη δανεικό σε κάποια ομάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να συμπεριλαμβάνονται μέχρι προσφάτως ανάμεσα στα φαβορί για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, η υλοποίηση της μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο έβαλε τέλος στις όποιες πιθανότητες μετακίνησης του Πορτογάλου στην Ελλάδα, με την Άντερλεχτ να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου υποψήφιου αγοραστή.

Με βάση τα νέα δεδομένα, φαβορί για την ώρα μοιάζει η Κασίμπασα, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός την προηγούμενη χρονιά, με την τουρκική ομάδα πάντως να μην έχει κινηθεί ακόμη επίσημα για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ