«Ο Στοχ είναι ηγετική φυσιογνωμία»

«Ο Στοχ είναι ηγετική φυσιογνωμία»

Ο Γέντρισεκ μίλησε για τον συμπατριώτη του ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Μίροσλαβ Στοχ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στον Δικέφαλο μετά από πέντε χρόνια! Για τον συμπατριώτη του και φίλο του, μίλησε στον «ARENA FM 89.4» ο επιθετικός του Βόλου πλέον, Έρικ Γέντρισεκ.

Αρχικά είπε: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι φίλος μου. Διάβασα ότι είναι πιθανόν να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Δεν μίλησα μαζί του. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να τον συναντήσω ξανά».

Για το αν έγινε καλύτερος τα τελευταία χρόνια: «Είναι πιο έμπειρος. Έκανε δυο πολύ καλά χρόνια στη Σλάβια Πράγας. Είναι ηγετική φυσιογνωμία. Έπαιξε καλά και στην εθνική ομάδα. Η εμπειρία τον βοήθησε να βελτιωθεί»

Για το αν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να κρατήσει τη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Να προχωρήσει και στο Champions League. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Για τους πρώην συμπαίκτες του στη Ξάνθη, Μελιόπουλο και τον Ζίβκοβιτς, οι οποίοι συνεχίζουν πλέον στον ΠΑΟΚ: «Ο Μελιόπουλος είναι ταλαντούχος νεαρός. θα μάθει πολλά από τους έμπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Ζίβκοβιτς θα βάλει δύσκολα στους άλλους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Ήμασταν στενοί φίλοι στη Ξάνθη. Μιλήσαμε πριν ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ. Είναι καλό γι’ αυτόν ότι αισθάνεται σαν το σπίτι του. Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ