Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Φορτούνη στο One Channel (vid)

Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Φορτούνη στο One Channel (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel για το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, την προετοιμασία της ομάδας, τις νέες μεταγραφές, αλλά και για τον ρόλο τόσο του ίδιου ως αρχηγός, όσο και των υπολοίπων Ελλήνων.

Είναι ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής. Ένα παιδί από τις ακαδημίες που έφτασε να γίνει ο αρχηγός και ο αγωνιστικός ηγέτης της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Ο Κώστας Φορτούνης έκλεισε τα αφτιά του στις «σειρήνες» από το εξωτερικό, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μέσα σε λίγα λεπτά υπέγραψε συμβόλαιο ζωής με την ομάδα της καρδιάς του.

Ο αγωνιστικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel από την Πολωνία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», και αναφέρθηκε στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, στην προετοιμασία της ομάδας, στις νέες μεταγραφές, αλλά και στον ρόλο τόσο του ίδιου ως αρχηγός, όσο και των υπολοίπων Ελλήνων που ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός. «Έχω ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, είμαι εδώ, θέλω να βοηθήσω όλους τους παίκτες. Μαζί με τον Τοροσίδη και τον Παπαδόπουλο να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες, ώστε σιγά – σιγά να χτίσουμε κάτι παραπάνω από πέρσι» τόνισε ο Φορτούνης.

Μιλώντας για την προετοιμασία και τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε πως «η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Ο προπονητής είναι ίδιος με πέρσι, οπότε ξέρουμε πάνω – κάτω τι θέλει και τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε καινούριους παίκτες, είναι όλοι καλά παιδιά, αυτό είναι το σημαντικό. Σιγά – σιγά να ενσωματωθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής».

Για τη σημασία της συνοχής στο γήπεδο και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια διευκρίνισε πως «το είδαμε και πέρσι αυτό, είχαμε πάρα πολύ καλά αποδυτήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Άμα κάνει κάποιος λάθος μέσα στο γήπεδο, κάποιος άλλος θα τρέξει να καλύψει. Τρέχει ο ένας για τον άλλον και είναι πάρα πολύ σημαντικό» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ