Προχωρά του εξτρέμ η ΑΕΚ, δεν εγκαταλείπει του Ερνάνι

Προχωρά του εξτρέμ η ΑΕΚ, δεν εγκαταλείπει του Ερνάνι

Οι δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ φέρνουν στο προσκήνιο άλλες λύσεις για τα άκρα.

Το όνομα του Ερνάνι είναι μεταξύ αυτών που εξετάζει η ΑΕΚ στα πλαίσια της ενίσχυσης της μεσο-επιθετικής της γραμμής, όμως η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ της Πόρτο, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό, δεν είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή.

Οι δυσκολίες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη υπόθεση, με δεδομένο ότι η Πόρτο επιθυμεί σε πρώτη φάση να πουλήσει τον παίκτη, ενώ η ΑΕΚ αναζητά τη λύση του δανεισμού, φέρνουν στο προσκήνιο και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ που μοιάζουν πιο εύκολο να προχωρήσουν.

Παρότι σημερινό δημοσίευμα της «Α Bola» έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ερνάνι, τα δεδομένα για τον Πορτογάλο εξτρέμ είναι διαφορετικά. Το όνομά του να υπάρχει στην ατζέντα της ΑΕΚ, η περίπτωσή του να δουλεύεται από τους Κιτρινόμαυρους, όμως λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν, η Ένωση κινείται και για άλλες λύσεις.

Με κάποιες εξ αυτών, να αναμένεται μάλιστα να έρθουν στο προσκήνιο, σύντομα. Ειδικά στο ενδεχόμενο που φανεί πως τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τον Ερνάνι, δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ