«Θρίλερ» με Μπουζούκη: Οι χειρισμοί, η τακτική και το γερό μπάσιμο άλλης ομάδας

«Θρίλερ» με Μπουζούκη: Οι χειρισμοί, η τακτική και το γερό μπάσιμο άλλης ομάδας

Διαστάσεις… θρίλερ έχει πάρει το θέμα του Γιάννη Μπουζούκη και της επέκτασης του συμβολαίου του και το «10» έχει τις λεπτομέρειες και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Πως διαμορφώνονται τα οικονομικά δεδομένα, ποια η διαφορά, ποιες οι πιθανότητες συμφωνίας και ποιος προσπαθεί να πάρει τα… μυαλά του ποδοσφαιριστή.

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη με τον Παναθηναϊκό. Ένα θέμα που «σέρνεται» εδώ και περίπου ένα μήνα, όταν και οι «πράσινοι» έκανα πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον 21χρονο μέσο.

Ο ίδιος δεν έδωσε απάντηση στο πρώτο «deadline» που είχε δώσει ο Νταμπίζας στα μέσα του Ιουνίου με αποτέλεσμα και κάπου εκεί άρχισε να φαίνεται η οικονομική διαφορά που υπήρχε στα χρήματα που πρότεινε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με αυτά που θέλει ο παίκτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης ξεκίνησε από 160.000 ευρώ όσον αφορά τις απαιτήσεις του και έδειξε διατεθειμένος να πέσει, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει από 95.000 ευρώ και να ανεβαίνει λίγο όχι όμως στα επίπεδα που ήθελε ο ίδιος ο παίκτης.

Οι διαπραγματεύσεις «πάγωσαν» εντελώς για κάποιο διάστημα, όταν και ο Νίκος Νταμπίζας έκανε ταξίδια στο εξωτερικό για μεταγραφικούς στόχους (γράφτηκε ότι είχε και συνάντηση με εκπροσώπους του Μπουζούκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει) και τις τελευταίες μέρες υπάρχει κινητικότητα με πρωτοβουλία των «πράσινων» οι οποίοι δεν έκρυψαν ποτέ και σε κανένα σημείο πως θέλουν να έρθουν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Και αυτό θα κάνουν σαφές και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή στο ραντεβού που θα έχουν εντός των επόμενων ημερών (ίσως και ωρών).

Πως δεν έχουν στο μυαλό τους ούτε την πώληση του παίκτη, ούτε το να διακινδυνεύσουν να τον χάσουν ελεύθερο, αλλά το μόνο που επιθυμούν είναι να τον κρατήσουν ικανοποιημένο και συγκεντρωμένο στην ομάδα.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να βγαίνει προς τα έξω πως το θέμα οδεύει προς αρνητική τροπή, με τις δύο πλευρές να μην καταλήγουν σε συμφωνία, αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τη χθεσινή «διαρροή» από πλευράς Παναθηναϊκού που έλεγε ότι δεν είναι θέμα υπέρβασης το να καλυφθεί μια διαφορά 30 και 40 χιλιάδων ευρώ, αλλά αποτελεί πάγια τακτική του συλλόγου σε όλες τις περιπτώσεις να αξιολογείται η κάθε περίπτωση διαφορετικά και με γνώμονα να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Μια κίνηση που δεν αποκλείεται να γίνεται στο πλαίσιο της τακτικής των διαπραγματεύσεων.

Όσο για τις πιθανότητες; Αυτή τη στιγμή μοιάζουν μοιρασμένες. Και σίγουρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για οριστική ρήξη των δύο πλευρών αν δεν υπάρξει το καθοριστικό ραντεβού που θα κρίνει τα πάντα.

«Μπάσιμο» άλλης ομάδας και υπόσχεση 250.000 ευρώ

Και κάτι τελευταίο, που κυκλοφορεί εδώ και καιρό σαν φήμη και φαίνεται πως έχει βάση. Το σενάριο θέλει άλλον σύλλογο να έχει προσεγγίσει τον τελευταίο μήνα την πλευρά του Μπουζούκη και να έχει υποσχεθεί συμβόλαιο ύψους 250.000 ευρώ από την επόμενη σεζόν.

Αρκεί, φυσικά, να μην υπογράψει στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο σε λίγους μήνες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αντίδραση του παίκτη στο άκουσμα του ενδιαφέροντος ήταν πως προτεραιότητά του είναι να μείνει στον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό τότε να επωφεληθεί οικονομικά το «τριφύλλι» με μια ενδεχόμενη πώληση.

Ωστόσο αν τελικά ο Μπουζούκης δεν ανανεώσει, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κι άλλοι… μνηστήρες. Και από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα. Κι εκεί το «θρίλερ» θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ