Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για τον Στοχ (pic)

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για τον Στοχ (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης με αφορμή το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μίροσλαβ Στοχ έστειλε το δικό του μήνυμα υποστηρίζοντας πως είναι καλύτερα να έρθει ένας φίλος από τα παλιά.

Ο Γιώργος Σαββίδης εξελίσσεται ως ο καλύτερος επικοινωνιολόγος που είχε ποτέ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου αφουγκραζόμενος κι εκείνες τις φωνές που διαφωνούν με την επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σαββίδη είναι καλύτερα για τον Δικέφαλο που επιστρέφει ένας φίλος από τα παλιά που ξέρει τι θα πει ΠΑΟΚ και Τούμπα, παρότι να έρθουν δύο καινούργιοι στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ένας παλιός φίλος είναι καλύτερος από δύο καινούριους».

Ο μεγαλύτερος υιός της οικογένειας Σαββίδης και ένας από τους υπευθύνους των μεταγραφών του Δικεφάλου, ουσιαστικά προανήγγειλε την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ. Όσον αφορά στο που βρίσκεται το θέμα, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις και με τις δύο πλευρές μέχρι να επέλθει η συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ