Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Στοχ

Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Στοχ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Μίροσλαβ Στοχ καθώς ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με την Σλάβια Πράγας και τον παίκτη.

Οι εξελίξεις τρέχουν στα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ και όπως προκύπτει έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Μίροσλαβ Στοχ και την Σλάβια Πράγας. Ο Δικέφαλος ενημέρωσε τους Τσέχους πως θα κάνει χρήση της ρήτρας του 30χρονου επιθετικού που είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμα και αύριο (28/9).

Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να φέρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή στην Τούμπα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και στη συνέχεια να πάει στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή.

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Στοχ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες καθαρές αποδοχές που θα φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται με την οικογένεια του περιμένει ειδοποίηση από τη Μικράς Ασίας για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει για να υπογράψει.

Αυτό αναμένεται να γίνει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ