«Μαγιόρκα και Μπέτις στο κόλπο για Βέρντε»

«Μαγιόρκα και Μπέτις στο κόλπο για Βέρντε»

Το «Calciomercato» αναφέρει ότι εκτός από την ΑΕΚ για την περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε ενδιαφέρονται επίσης οι Μαγιόρκα και Μπέτις.

Το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, αλλά η υπόθεση του 23χρονου επιθετικού της Ρόμα δεν είναι καθόλου εύκολη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, εκτός από την Ενωση για την απόκτησή του ενδιαφέρονται επίσης οι Μαγιόρκα και Μπέτις, γεγονός που δυσκολεύει πολύ το έργο των Κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα, το «Calciomercato», αναφέρει: «Η Βαγιαδολίδ δεν έκανε χρήση της οψιόν για τον Βέρντε και ο παίκτης επέστρεψε στη Ρώμη. Ο μάνατζερ του παίκτη έχει μιλήσει με την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν άλλοι δυο σύλλογοι από την Ισπανία που έχουν δείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τη Μαγιόρκα και τη Μπέτις. Την επόμενη εβδομάδα ο μάνατζερ του Βέρντε θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, Πετράτσι, για να προσπαθήσει να πείσει τη Ρόμα να μειώσει τις απαιτήσεις της. Η Ρόμα σε επαφές με την ΑΕΚ ζήτησε 2 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται υψηλό για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2020. Μετά το ραντεβού με τον Πετράτσι, ο Βέρντε και ο μάνατζέρ του θα έχουν μια πιο σαφή εικόνα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή», τονίζει το δημοσίευμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ