«Σκάει» πρόταση για Σισέ στον Ολυμπιακό

«Σκάει» πρόταση για Σισέ στον Ολυμπιακό

Ομάδα της Bundesliga φέρεται έτοιμη να καταθέσει μια σούπερ πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ, είχε μια καλή σεζόν στο Λιμάνι. Αυτό σε συνδυασμό με τα τεράστια φυσικά προσόντα του τον καθιστούν εξαιρετικό «πακέτο» για αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Υπήρξε πρόταση από γερμανική ομάδα άλλωστε τον Γενάρη για τον 23χρονο, την οποία αρνήθηκε ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα λοιπόν με το Φως των Σπορ, το ενδιαφέρων ομάδων από την Bundesliga αναθερμαίνεται για τον διεθνή με τη Σενεγάλη στόπερ, που συμμετέχει στο Copa Africa. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πρόταση που θα έρθει στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα είναι υψηλή και δεν αποκλείεται να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός που απέκτησε ήδη τον Σεμέδο ο οποίος προορίζεται για βασικός δεν αποκλείεται να διαπραγματευτεί την μεταγραφή αυτή, όπως έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει εξαιρετικά και αν ακούσει ένα νούμερο κοντά στα θέλω του, δεν αποκλείεται η υπόθεση να προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ