Εquipe: Στέλνει τον Αλέν στον Ολυμπιακό

Εquipe: Στέλνει τον Αλέν στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπόμπι Αλέν της Ντιζόν και όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 27χρονο γκολκίπερ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά τις αποχωρήσεις τον Λοντίγκιν και Χουτετσιώτη, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Ζοσέ Σα.

Σημερινό δημοσίευμα ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν τον τερματοφύλακα της Ντιζόν που μένει ελεύθερος, Μπόμπι Αλέν για πίσω από τον Πορτογάλο κίπερ. Η έγκυρη γαλλική Equipe προχωράει ακόμα παραπέρα τα σενάρια περί Αλέν και Ολυμπιακό, καθώς αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον τερματοφύλακα της Ντιζόν με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρει μάλιστα, ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τη γαλλική ομάδα θα υπογράψει στους Πειραιώτες.

Ο 27χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε στη Ligue 1 με την Ντιζόν την περασμένη χρονιά και κατέγραψε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ αν ισχύει το δημοσίευμα της Equipe θα αποτελέσει τον μπακ απ τερματοφύλακα του Σα τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ