Δανεικός στον ΟΦΗ ο Μάνος, στην Πολωνία ο Ραντζέλοβιτς

Δανεικός στον ΟΦΗ ο Μάνος, στην Πολωνία ο Ραντζέλοβιτς

Ο Δημήτρης Μάνος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς βρίσκεται στην Πολωνία, όπου προετοιμάζονται οι ερυθρόλευκοι.

Ο Δημήτρης Μάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, καθώς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν. Ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς και είχε «κοπεί» από την αποστολή των ερυθρόλευκων που πήγε στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά τον περσινό εξάμηνο δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό, ο Μάνος παραχωρείται και πάλι δανεικός, αυτή τη φορά στον ΟΦΗ. Ο Έλληνας στράικερ έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι Κρητικοί ήταν η πρώτη του επιλογή. Ο Μάνος αγωνιζόταν στους μελανόλευκους πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του με τα χρώματα του ΟΦΗ.

Ήταν πρώτος σκόρερ στην Football League, ενώ η ομάδα ήρε την άνοδο στη Super League και ο ίδιος τη μεγάλη μεταγραφή στους ερυθρόλευκους. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να παραχωρηθεί στους Κρητικούς προκειμένου να είναι σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Σκοπός του είναι να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους τη νέα σεζόν για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Έφτασε στην Πολωνία ο Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς βρίσκεται στην Πολωνία όπου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός της νέας χρονιάς και ενσωματώθηκε στην αποστολή των ερυθρόλευκων πραγματοποιώντας ήδη την πρώτη του προπόνηση.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας U21 στο Euro και πλέον είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ραντζέλοβιτς είχε αποκτηθεί από τη Ραντνίτσκι τον Αύγουστο του 2018, έμεινε εκεί μια σεζόν με τη μορφή δανεισμού για να πάρει παιχνίδια, όμως πλέον βρίσκεται στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Ξενιτίδης

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Ξενιτίδης που ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στην Πολωνία επιστρέφει στην Αθήνα, διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων έχει υποστεί μια κάκωση στο γόνατο και αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να γυρίσει πίσω προκειμένου να κάνει την αποκατάσταση στου Ρέντη.

Εξάλλου τα μηχανήματα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας είναι καλύτερα από ότι στην Πολωνία και για αυτό τον λόγο προτιμήθηκε να μην συνεχίσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ