Διπλή υποδοχή στον ΠΑΟΚ

Διπλή υποδοχή στον ΠΑΟΚ

Ταυτόχρονα θα φτάσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στις 22:00, οι Μίροσλαβ Στοχ και Ντάγκλας Αουγκούστο.

Μια καθυστέρηση που είχε στο ταξίδι του ο Αουγκούστο από Βραζιλία για Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα να μην προλάβει την ανταπόκριση από Ρώμη για Θεσσαλονίκη. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κίνησαν γη και ουρανό για να του βρουν νέα εισιτήρια για να έρθει κατά την διάρκεια της σημερινή ημέρας και τα κατάφεραν.

Προβλήματα υπήρχαν και με την ώρα άφιξης του Στοχ. Ο Σλοβάκος προτίμησε να μην ταξιδέψει με πτήση της γραμμής, με αποτέλεσμα να γίνει ένα μπέρδεμα με την ώρα άφιξης του. Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, και οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένονται το βράδυ της Παρασκευής (28/6) στις 22:00 στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσουν και τυπικά την μετακίνηση τους στον Δικέφαλο.

Οι Ασπρόμαυροι ετοιμάζονται να υποδεχθεί τους Μίροσλαβ Στοχ και Ντάγκλας Αουγκούστο, ούτως ώστε να ολοκληρώσει δυο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες, πριν αναχωρήσει ο Δικέφαλος για την Ολλανδία, και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Βέβαια πριν βάλουν τις υπογραφές τους θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο και ιδιαίτερα ο Βραζιλιάνος μέσο λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ