Μασούρας: «Είχαμε τον έλεγχο, μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ»

Μασούρας: «Είχαμε τον έλεγχο, μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ»

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Πόγκον Στσέτσιν (1-1) τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ.

Ο Γιάννης Μασούρας ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Πόγκον Στσέτσιν, με τον νεαρό μπακ να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ των Πειραιωτών (1-1).

Μετά το τέλος του αγώνα ο 22χρονος αμυντικός μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην πολωνική ομάδα και δήλωσε με σιγουριά ότι οι Ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν έτοιμοι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά. Σήμερα το φιλικό ήταν ένα δυνατό τεστ για την ομάδα. Θεωρώ ότι στα επόμενα θα έχουμε ακόμα πιο δυνατά τεστ για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι από την αρχή του αγώνα δείξαμε ότι θέλαμε τον έλεγχο. Δεχτήκαμε ένα γκολ από κόρνερ. Είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε γκολ από νωρίς, σκοράραμε στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι το παιχνίδι, έτσι είναι η μπάλα».

Για την εμφάνισή του είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω προσωπικούς στόχους τώρα. Η προετοιμασία είναι δυνατή μέχρι να έρθουν τα πρώτα επίσημα ματς. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ