Το συγκινητικό μήνυμα του Βαρέλα στον Λουτσέσκου (pic)

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαρέλα στον Λουτσέσκου (pic)

Ο διεθνής σέντερ μπακ αποχαιρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον Ρουμάνο τεχνικό, που αποχώρησε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Φερνάντο Βαρέλα το βράδυ της Παρασκευής να αποχαιρετά τον Ρουμάνο τεχνικό με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο διεθνής άσος χαρακτήρισε ως «πατέρα» του τον πρώην πλέον τεχνικό του Δικεφάλου, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ. Παράλληλα, ο Βαρέλα ευχήθηκε στον 50χρονο κόουτς τα καλύτερα στην προπονητική του καριέρα, αλλά και στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο σέντερ μπακ του Δικεφάλου ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία αγκαλιάζει τον Λουτσέσκου και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Τα καλύτερα στον καλύτερο προπονητή που δούλεψα και είδα ποτέ. Οι πατεράδες είναι προετοιμασμένοι να βλέπουν τους γιους τους να φεύγουν από το σπίτι αλλά οι γιοι δεν είναι ποτέ έτοιμοι να δουν εκείνους να φεύγουν. Τα καλύτερα στη ζωή σου και στην οικογένειά σου…».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

All the best to the best coach ever I work and I see we fathers are prepared for the son’s leaving the house but the son’s is never prepared to see the father go from his house 😭😍😘 all the best in your life and for your family 🙏👏👊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Varela 5 (@fvbeast05) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ