Ολυμπιακός: Αποκάλυψη: Επαφή με Αλιουί, παίζει δυνατά ο Αλέν

Ολυμπιακός: Αποκάλυψη: Επαφή με Αλιουί, παίζει δυνατά ο Αλέν

To10.gr γράφει για την κουβέντα με τον Ρασίντ Αλιουί, που αρέσει στον Ολυμπιακό, την αναμονή για Ελ Αραμπί, αλλά και τις συζητήσεις με τον 27χρονο Γάλλο γκολκίπερ, Μπόμπι Αλέν.

Η αναζήτηση για τον βασικό επιθετικό της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν σταματάει για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν καλά ότι αυτή την εποχή η ανεύρεση σέντερ φορ της ποιότητας που αναζητούν, δεν είναι απλή υπόθεση. Και για αυτόν τον λόγο κάνουν προσεκτικές κινήσεις και μιλούν με τους στόχους που έχουν θέσει. Με τον Ρασίντ Αλιουί, να αποτελεί το νέο όνομα της λίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν επίσημη επαφή με τους εκπροσώπους του Αλιουί, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με σκοπό να μάθουν τις σκέψεις του, αλλά και τα «θέλω» του για τη νέα σεζόν. Ο 27χρονος (18/06/1992) διεθνής Μαροκινός επιθετικός, αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που παρακολουθεί εδώ και δύο χρόνια ο Ολυμπιακός. Καθώς την τελευταία 3ετία έχει πετύχει 35 γκολ με τη Νιμ.

Ο Αλιουί έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του και λόγω της άρνησής του να ανανεώσει, είχε σημαντικά θέματα με τον Γαλλικό σύλλογο στη Ligue 1. Είναι χαρακτηριστικό ότι αν και τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν ο βασικός σέντερ φορ της Νιμ (63 ματς, 30 γκολ, 11 ασίστ), φέτος είχε μεν 27 αγώνες, αλλά μόλις 11 βασικός και μόλις 5 γκολ. Με τη διοίκηση της Νιμ να του κάνει… αντίποινα!

Ο Ολυμπιακός μίλησε επίσημα με τον Αλιουί και ο παίκτης δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους Πειραιώτες. Αν και την ίδια στιγμή έχει δεχθεί επίσημες προτάσεις από τις Τραμπζονσπόρ, Αντερλεχτ, Ανζέ, Ρεμς, Ρεν, αλλά και πολλές αραβικές ομάδες. Με αποτέλεσμα το κασέ του να έχει ξεφύγει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΑΣΙΝΤ ΑΛΙΟΥΙ

https://www.youtube.com/watch?v=dKQKvlX3wys

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Ειδικά οι Αραβες, που έχουν τα πιο βαθιά πορτοφόλια, πιστεύουν ότι ο Αλιουί μπορεί να εξελιχθεί σε περίπτωση Ελ Αραμπί. Δηλαδή στον σημαντικότερο σκόρερ της Αραβικής Χερσονήσου την τελευταία 3ετία. Επίσης Μαροκινού, αλλά και παίκτη που ενδιαφέρει πολύ κα τον Ολυμπιακό. Με τους Ερυθρόλευκους να έχουν κάνει την κίνησή τους για τον 31χρονο στράικερ και να περιμένουν. Καθώς και αυτή η περίπτωση είναι περίπλοκη.

Εξάλλου, αυτό που έχει σημασία να καταλάβουμε είναι ότι με τρία πολύ σημαντικά τουρνουά να βρίσκονται σε εξέλιξη (Κόπα Αμέρικα, Κόπα Αφρικα, Gold Cup), ούτε οι παίκτες αλλά ούτε και οι ομάδες κλείνουν εύκολα τις μεταγραφικές υποθέσεις τους. Καθώς όλοι περιμένουν. Και για αυτόν δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν, εάν κάποιος αποκλεισμός ομάδας ή κάτι που μπορεί να γίνει σε ένα τουρνουά, φέρει στο προσκήνιο έναν παίκτη που φαινομενικά είχε βγει εκτός συζήτησης το τελευταίο διάστημα.

ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΠΟΜΠΙ ΑΛΕΝ

Κλείνοντας, αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα που να… γνωρίζει τη θέση του δεύτερου. Και για αυτόν τον λόγο μιλάει με τον Μπόμπι Αλέν. Εναν 27χρονο Γάλλο γκολκίπερ, που τη φετινή σεζόν έκανε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της Ντιζόν στη Ligue 1, αλλά σε όλες τις ομάδες του ήταν «δεύτερος». Χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακός τερματοφύλακας.

Η Equipe έγραψε το πρωί ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν το όνομα του Αλέν στα χέρια τους και σύντομα θα αποφασίσουν. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εάν δεν προκύψει κάποια συγκλονιστική αλλαγή, ή κάποια περίπτωση που θα κριθεί καλύτερη, ο Αλέν είναι πιθανό να υπογράψει στον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες. Καθώς πληροί πολλές από τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Ολυμπιακός. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Πολωνία και ο Μάριος Σιαμπάνης, τον οποίο οι Πειραιώτες πιστεύουν πάρα πολύ. Και θεωρούν ότι στη διάρκεια της χρονιάς αυτός θα είναι που θα ανέβει στη 2η θέση της επετηρίδας των γκολκίπερ.

ΥΓ. Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται. Και δεν έχει ανάγκη να βιάζεται, γιατί το ρόστερ του είναι έτοιμο. Οι τελευταίες πινελιές είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Και θα γίνουν προσεκτικά. Οσο για αυτούς που βγάζουν συμπεράσματα από τα φιλικά, ας μην προτρέχουν. Γιατί θα εκτεθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ