Θετικός ο Αλαφούζος στο πλάνο και τις εξαγγελίες Γιαννακόπουλου

Θετικός ο Αλαφούζος στο πλάνο και τις εξαγγελίες Γιαννακόπουλου

Ο Γιάννης Αλαφούζος είδε με καλό μάτι όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλος και είναι έτοιμος να προχωρήσει το πλάνο σε περίπτωση επίσημης πρότασης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε χτες (28/6) συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ όπου παρουσίασε το πλάνο του για το project της Παναθηναϊκής πολιτείας στον Βοτανικό, θέτοντας παράλληλα επί τάπητος το πλάνο του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει λάβει λεπτομερής γνώση των όσων ειπώθηκαν. Μπορεί να μην τοποθετήθηκε επίσημα, αλλά σύμφωνα με τη Sportday είναι κάτι παραπάνω από θετικός σε όλα όσα ειπώθηκαν.

Μάλιστα εφόσον έρθει μια επίσημη λεπτομερής πρόταση, δεν θα φέρει εμπόδια και θα τη δεχτεί για να προχωρήσει η διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος και να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

Αυτό είναι το ζητούμενο του άλλωστε, αφού τα χρήματα που βάζει στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι μόνο και μόνο για να κρατήσει στην επιφάνεια τον Παναθηναϊκό και να τον εξυγιάνει κάνοντας τον μια πιο ελκυστική επενδυτική επιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ