Τρεις οι «μνηστήρες» για Μπάρκα, σκληρά παζάρια από Τίγρη

Τρεις οι «μνηστήρες» για Μπάρκα, σκληρά παζάρια από Τίγρη

Το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Βασίλη Μπάρκα της ΑΕΚ ολοένα και αυξάνεται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να προσπαθεί να βγάλει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Ο Βασίλης Μπάρκας κατά τη διάρκεια της χρονιάς είδε την Ρόμα να τον πολιορκεί αλλά την ΑΕΚ να μην το συζητά, στα χρήματα που έδινε η ιταλική ομάδα. Τώρα όμως, τα πράγματα φαίνεται πως… σοβαρεύουν σύμφωνα με την Live Sport.

Εκτός από τη Ρόμα που πάντα βρίσκεται στο προσκήνιο, έρχονται να προστεθούν άλλες δύο ευρωπαϊκές ομάδες με καλό όνομα και «βαθύ» πορτοφόλι. Πρόκειται για την Πόρτο και τον Άγιαξ.

Οι Δράκοι ψάχνονται έντονα στην αγορά μετά την παραχώρηση του Σα στον Ολυμπιακό αλλά και τα όσα συνέβησαν με τον Ίκερ Κασίγιας, την ώρα που και ο Άγιαξ, μέσω του Έντβιν Φαν Ντερ Σάαρ παρακολουθεί τον παίκτη, με τον μεγάλο γκολκίπερ του παρελθόντος να έχει προσωπική άποψη για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή.

Γενικά αρκετοί μάνατζερ έχουν «ενοχλήσει» την ΑΕΚ ρωτώντας λεπτομέρειες για τη μεταγραφική διαθεσιμότητα του Μπάρκα αλλά και το ποσό που χρειάζεται για να φύγει από τους κιτρινόμαυρους.

Η απάντηση σε όλα αυτά φαίνεται να έρχεται από τα πιο επίσημα χείλη, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης πωλείται αν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ