Ανακοινώνονται Στοχ και Ντούγκλας Αουγκούστο

Ανακοινώνονται Στοχ και Ντούγκλας Αουγκούστο

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ έφτασαν χθες (28/6) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (29/6) αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής τους.

Ημέρα αφίξεων ήταν η χθεσινή (28/6) για τον ΠΑΟΚ, ημέρα ανακοινώσεων θα είναι η σημερινή (29/6).

Χθες το βράδυ αφίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη ο Μίροσλαβ Στοχ και ο Ντούγκλας Αουγκούστο, σήμερα το πρωί θα περάσουν ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αφού υπογράψουν στον Δικέφαλο θα ανακοινωθούν.

Οι μεταγραφές τους θα κοστίσουν συνολικά περίπου 4,5 εκ. ευρώ.

Για τον Ντούγκλας Αουγκούστο (ο οποίος γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1997) ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει περίπου 3 εκ. ευρώ στην Κορίνθιανς (θα πάρει ένα 10% από αυτά και η Μπαΐα) για να τον αποκτήσει, ενώ η ομάδα του θα κρατήσει και ένα 15% σε περίπτωση μεταπώλησης. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος χαφ θα υπογράψει στον Δικέφαλο τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ.

Ο Μίροσλαβ Στοχ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από πέντε χρόνια (η πρώτη του θητεία ήταν τη σεζόν 2013-14) λίγους μήνες πριν κλείσει τα 30 του χρόνια. Ο Δικέφαλος θα πληρώσει 1,5 εκ. ευρώ στη Σλάβια Πράγας για την απόκτησή του, ενώ ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ