Βιεϊρίνια: «Κόουτς, σε ευχαριστώ που πόνεσες μαζί μου όταν τραυματίστηκα»

Βιεϊρίνια: «Κόουτς, σε ευχαριστώ που πόνεσες μαζί μου όταν τραυματίστηκα»

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια προς τον πρώην προπονητή του στον ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εν μία νυκτί αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και άπαντες στην ασπρόμαυρη οικογένεια τον αποχαιρετούν.

Με τη σειρά του και ο αρχηγός των πρωταθλητών Αντρέ Βιεϊρίνια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media απευθύνθηκε στον Ρουμάνο κόουτς και μεταξύ άλλων τον ευχαρίστησε που… πόνεσε μαζί του όταν τραυματίστηκε.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Coach, ήρθε η ώρα να σε χαιρετήσω και γω, και να σου ευχηθώ καλή αρχή στο καινούργιο σου ξεκίνημα ! Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλες εκείνες τις στιγμές που περάσαμε μαζί, σε Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές που μου έδινες κάθε τόσο, σε Ευχαριστώ που πόνεσες μαζί μου όταν τραυματίστηκα και ήσουν δίπλα μου ! Ως Αρχηγός, ως οπαδός του ΠΑΟΚ σου εύχομαι καλή τύχη, καλή αρχή , ευχαριστούμε !…».

Δείτε το εν λόγω ποστ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Coach, ηρθε η ωρα να σε χαιρετήσω και γω,και να σου ευχηθώ καλή αρχή στο καινούργιο σου ξεκίνημα ! Θελω να σε ευχαριστήσω για όλες εκείνες τις στιγμές που περάσαμε μαζι, σε Ευχαριστω για όλες τις συμβουλές που μου έδινες κάθε τόσο, σε Ευχαριστω που πόνεσες μαζι μου όταν τραυματίστηκα και ήσουν δίπλα μου ! Ως Αρχηγός , ως οπαδός του ΠΑΟΚ σου εύχομαι καλή τύχη, καλή αρχή , ευχαριστούμε !..🏆🏆🏆⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ