«Καρφώνει» τον ΠΑΟΚ ο μπαμπάς Λουτσέσκου

«Καρφώνει» τον ΠΑΟΚ ο μπαμπάς Λουτσέσκου

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου υπεραμύνθηκε της απόφασης του Ραζβάν να αφήσει… σύξυλο τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ και «κάρφωσε» τη διοίκηση του Δικεφάλου για τις μεταγραφές.

Απόλυτα σύμφωνος με την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρήσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο πατέρας του πρώην πλέον προπονητή του Δικεφάλου, Μιρτσέα.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε απόλυτα φυσιολογική την απόφαση του γιου του, ενώ παράλληλα «κάρφωσε» τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιρτσέα, ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει διάθεση να πάρει ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα τη βοηθήσουν να περάσει στους ομίλους του Champions League.

Μάλιστα, ο 73χρονος προπονητής τόνισε ότι ο Ραζβάν με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ κάνει ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του και όχι ένα βήμα πίσω, όπως προσπαθούν να το παρουσιάσουν ορισμένοι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια απόλυτα φυσιολογική απόφαση. Δεδομένου ότι η ομάδα που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League, δεν φέρνει ορισμένους παίκτες που θα βοηθήσουν να μπει στους ομίλους του Champions League, θεωρώ ότι η υποχρέωσή του στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Είναι ένα βήμα μπροστά και όχι ένα βήμα πίσω για τον Ράζβαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ