Σεμέδο αποκλειστικά στο One Channel: «Πολύ ευχαριστημένος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

Σεμέδο αποκλειστικά στο One Channel: «Πολύ ευχαριστημένος που φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Πορτογάλος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και διευκρίνισε πως το σημαντικό είναι να βρει τον κατάλληλο ρυθμό, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του στους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν.

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Ρούμπεν Σεμέδο στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά, στην Πολωνία.

Μπορεί ο Πορτογάλος στόπερ να μην είναι 100% έτοιμος, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς τον έριξε στη φιλική «μάχη» με τους Ισραηλινούς στο Γκνιεβίνο, στο 73’, στη θέση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πορτογάλος άσος, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και διευκρίνισε πως το σημαντικό είναι να βρει τον κατάλληλο ρυθμό, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του στους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φοράω αυτή τη φανέλα. Που φόρεσα την εμφάνιση του Ολυμπιακού σε αυτόν τον αγώνα. Το σημαντικό είναι να βρούμε τους ρυθμούς μας στην προετοιμασία, οπότε δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό το παιχνίδι, αλλά να βρω τους ρυθμούς μου» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του One Channel.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ