Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη στην πρώτη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη στην πρώτη

Ο διεθνής αμυντικός μέσος έχει άδεια και δεν θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της Τετάρτης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκό φόρτισαν τις μπαταρίες τους, απόλαυσαν τα μπάνια τους και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Το πρωί της Δευτέρας είναι προγραμματισμένο να περάσει από εργομετρικά και να υποβληθεί σε αιματολογικά το πρώτο γκρουπ και την Τρίτη θ’ ακολουθήσει το δεύτερο. Η πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 19.00. Ο Γιώργος Δώνης θα υποδεχθεί τους παίκτες του, αλλά όχι όλους.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Κουρμπέλης μέχρι τις 11 Ιουνίου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Εξασφάλισε, λοιπόν, άδεια όλη την ερχόμενη εβδομάδα και θα επιστρέψει στο Κορωπί στις 8 Ιουλίου. Με την ομάδα, πάντως, δεν θα προπονούνται και οι Μουνιέ, Άλτμαν, Οικονόμου, Τζανδάρης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη σεζόν.

Επίσης, θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, οι οποίοι στα τελευταία ματς της περασμένης σεζόν δεν αγωνίστηκαν, αφού αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού και ήταν ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να υποβληθούν σε επέμβαση.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός θ’ αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας στις 15 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί έως και τις 30 του μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ