Λόνγκο: «Δεν φύγαμε από τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά»

Λόνγκο: «Δεν φύγαμε από τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά»

Ο Ιταλός συνεργάτης του Λουτσέσκου αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ μέσα από τα social media, και σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν ήταν οικονομικοί του διαζυγίου

Μαζί με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, από τον ΠΑΟΚ αποχωρούν και οι συνεργάτες του. Μεταξύ αυτών και ο Ντιέγκο Λόγκο.

Ο Ιταλός μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport» μεταξύ άλλων είπε: «Ευχαριστούμε για όλα την διοίκηση, τον πρόεδρο, τους παίκτες, τα στελέχη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, γι’ αυτά τα δύο χρόνια που ζήσαμε εδώ, αποκομίζοντας καταπληκτικές εμπειρίες σ’ αυτό το μεγάλο σωματείο».

Ακόμη πρόσθεσε: «Πήραμε πολλά από τον ΠΑΟΚ, αλλά τα δώσαμε κι εμείς όλα. Το δείχνουν τα αποτελέσματα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του νταμπλ.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν ήταν το οικονομικοί οι λόγοι της αποχώρησής μας.

Η οικογένεια Λουτσέσκου δεν έχει ανάγκη τα χρήματα. Στο τέλος αυτό που έχω να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, όπου και να πάμε. Συνδεθήκαμε μ’ αυτή την ομάδα και η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει, ότι και να γίνει…».

Ο Ντιέγκο Λόγκο, σε μια αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο facebook σημείωσε:

«Η δουλειά μου στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται σήμερα. Είναι οδυνηρό όταν μια τέτοια υπέροχη εμπειρία τελειώνει, αλλά σημαίνει ότι ήταν γραφτό να γίνει με αυτόν τον τρόπο.

Όλα όσα κάναμε κατά τη διάρκεια αυτού του απίστευτου ταξιδιού, όλα τα συναισθήματα που νιώσαμε, η σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα μας, έφερε την ομάδα, το σύλλογο, την πόλη και όλους όσους εκπροσωπούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην κορυφή. Όλοι μαζί ήμασταν η καλύτερη ομάδα που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Πολεμήσαμε μαζί εναντίον όλων των άλλων και του συστήματος και το πιο σημαντικό, τους κερδίσαμε όλοι μαζί!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας που δώσατε σε μένα και την οικογένεια μου: χαρά, κίνητρο και εμπειρία. Σήμερα ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, νιώθω πιο δυνατός από ότι πριν δύο χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος κι ευγνώμων γι’ αυτό.

Θα έχω το ασπρόμαυρο σα δεύτερο δέρμα μου, όπου κι αν πάω και δε θα σας ξεχάσω ποτέ. Εύχομαι τα καλύτερα!!! Φόρτσα ΠΑΟΚ!!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ