O Mπάρκας εκτοξεύει τον πήχη για εξτρέμ και φορ

O Mπάρκας εκτοξεύει τον πήχη για εξτρέμ και φορ

Το ενδεχόμενο πώλησης του διεθνή γκολκίπερ μπορεί να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα αναφορικά με το «ταβάνι» της ΑΕΚ για τις δύο βασικές μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων του εξωτερικού, με το όνομα του διεθνή τερματοφύλακα να… κυκλοφορεί σε αρκετά γραφεία. Προς το παρόν κάποια πρόταση για τον Μπάρκα δεν έχει φτάσει στην ΑΕΚ, όμως όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί και μάλιστα σύντομα.

Ρόμα, Πόρτο, Άγιαξ καθώς και ένας σύλλογος από την Μπουντεσλίγκα έχουν κάνει focus στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που όλα δείχνουν πως φέτος θα κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό. Πάντα στην περίπτωση που καλυφθεί οικονομικά η Ένωση.

Η ΑΕΚ κοστολογεί τον διεθνή τερματοφύλακα με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Οι Κιτρινόμαυροι είναι θετικοί στο να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για την πώληση του Μπάρκα, όμως με τη βάση της κουβέντας να είναι στο επίπεδο που αναφέραμε παραπάνω.

Το ενδεχόμενο πώλησης του Μπάρκα, με ένα ποσό που θα πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, είναι ικανό να διαμορφώσει εντελώς διαφορετικές συνθήκες σε ότι έχει να κάνει με το πώς θα κινηθεί η ΑΕΚ στην αγορά, για τις μεταγραφικές ανάγκες της. Και κυρίως τα ζητήματα του εξτρέμ και του φορ, που είναι στην πρώτη γραμμή.

Από τη στιγμή που θα μπει στα ταμεία του συλλόγου «ζεστό» χρήμα, η Ένωση θα μπορεί να κινηθεί διαφορετικά στην αγορά. Με τον πήχη των αναζητήσεών της να εκτοξεύεται. Καθώς είναι δεδομένο πως ένα μέρος των χρημάτων που θα εισπραχθούν από την πιθανή πώληση του Μπάρκα, θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας. Που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ