Ημέρα εξελίξεων για Σιώπη

Ημέρα εξελίξεων για Σιώπη

Το 24ωρο που διανύουμε είναι καθοριστικό για την υπόθεση του Έλληνα διεθνή.

Εξέλιξη θα έχει σήμερα η υπόθεση Σιώπη. Η αποστολή του Άρη φεύγει για βασικό στάδιο προετοιμασίας και όλες οι πλευρές θα ήθελαν να έχουν στα χέρια τους μια συγκεκριμένη οριστική τροπή του θέματος για να κινηθούν αναλόγως μετά.

Σήμερα πιθανολογείται ότι η πλευρά της Αλάνιασπορ θα πιέσει για απάντηση τον Άρη, ώστε σε ενδεχόμενη συμφωνία να υποδεχτεί άμεσα τον παίκτη. Από την άλλη και οι κιτρινόμαυροι θα ήθελαν να κλείσει το θέμα ώστε να δρομολογήσουν τις επόμενες ενέργειές τους. Να κινηθούν για παίκτη αν πωληθεί ο Σιώπης ή να συνεχίσουν το πλάνο τους με τον ίδιο εντός ομάδας.

Θεωρητικά το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί ο παίκτης. Η πρόταση για 2 εκατομμύρια σε 3 χρόνια που έχει, σε συνδυασμό με το ότι η καλή του σχέση με τον Άρη, κάνει την ομάδα να μην είναι αρνητική σε μεταγραφή αν και η ίδια εισπράξει ένα ικανοποιητικό αντίτιμο.

Επίσης και η έντονη τις τελευταίες ώρες προεργασία για ανεύρεση αμυντικού χαφ που είναι διαθέσιμος και έχει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε ο Σάββας Παντελίδης, δείχνουν ότι η μετακίνηση του Σιώπη αποτελεί την επικρατέστερη εκδοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ