Ολοκληρώνεται του Αλέν στον Ολυμπιακό

Ολοκληρώνεται του Αλέν στον Ολυμπιακό

Ο Μπόμπι Αλέν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει τον μπακ απ τερματοφύλακα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ζοσέ Σα πριν μερικές βδομάδες, όμως οι αποχωρήσεις των Λοντίγκιν και Χουτετσιώτη οδήγησαν τους ερυθρόλευκους σε αναζήτηση αναπληρωματικού τερματοφύλακα.

Εδώ και μερικές μέρες δημοσιεύματα από τη Γαλλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπόμπι Αλέν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντιζόν. Όπως όλα δείχνουν ο Γάλλος γκολκίπερ θα είναι ο εκλεκτός του Μαρτίνς για να πλαισιώσει τον Σα κάτω από τα δοκάρια ενόψει της νέας σεζόν.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό όπως αναφέρει και ο Κόκκινος Πρωταθλητής, με τον Αλέν να μην επιθυμεί να ανανεώσει με τη γαλλική ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πρόταση στον Γάλλο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσει τον νέο τερματοφύλακα των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε στη Ligue 1 με την Ντιζόν την περασμένη χρονιά και κατέγραψε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ αυτές τις ημέρες περνάει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ