ΠΑΟΚ : Η υπόσχεση του Σαββίδη προς τους αρχηγούς για προπονητή

ΠΑΟΚ : Η υπόσχεση του Σαββίδη προς τους αρχηγούς για προπονητή

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τους αρχηγούς της ομάδας και τους υποσχέθηκε πως την Κυριακή (30/6) θα υπάρχει προπονητής στην ομάδα.

Η αποχώρηση του Ράζβαν Λουτσέσκου, από τον ΠΑΟΚ έφερε μια αναστάτωση στην ομάδα, με τον Ιβάν Σαββίδη, να προσπαθήσει να αποφορτίσει την κατάσταση ενόψει και της αναχώρησης της ομάδας για την Ολλανδία.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, συγκάλεσε σύσκεψη με τους αρχηγούς της ομάδας στο «Μακεδονία Παλλάς». Οι Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Βαρέλα βρέθηκαν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και ενημερώθηκαν για τα δεδομένα που υπάρχουν μετά την φυγή Λουτσέσκου.

Ο Σαββίδης, ζήτησε, οι παίκτες να μη μείνουν στην αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού, αλλά «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, σημασία έχει η ομάδα και πρέπει όλοι να την προστατεύσουμε». Επίσης κάλεσε όλους τους παίκτες να παραμείνουν προσηλωμένοι, να δουλέψουν σκληρά γιατί τους περιμένει μια πολύ σημαντική περίοδο με αγώνες σημαντικούς για την ιστορία του συλλόγου.

Η κουβέντα πήγε και στην επόμενη ημέρα με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει υπόσχεση πως μέχρι την Κυριακή (30/6) θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδας που θα ακολουθήσει την αποστολή για την Ολλανδία. Ενώ ανέφερε πως θα πρόκειται για μια πολύ ποιοτική επιλογή που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ