Ανακοίνωσε τον Στοχ ο ΠΑΟΚ (vid)

Ανακοίνωσε τον Στοχ ο ΠΑΟΚ (vid)

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Μίροσλαβ Στοχ, με τον «δικέφαλο του βορρά» να ανακοινώνει τον Σλοβάκο για τρία χρόνια.

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Μίροσλαβ Στοχ, με τον Σλοβάκο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, επιστρέφοντας στους Θεσσαλονικείς έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Στοχ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ από την Σλάβια Πράγας. Ο Σλοβάκος εξτρέμ, που επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το 2014 αποχώρησε από την ομάδα. Η παρουσία του ήταν εξαιρετική, αλλά έμοιαζε ημιτελής. Δεν είχε προλάβει να προσφέρει όσα ήθελε, να κερδίσει τίτλους και ν’ ανταποδώσει την αγάπη που έλαβε από τους φίλους της ομάδας. Λογικά στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε πάντα την πιθανότητα της επιστροφής, κάτι που φάνηκε στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Μίροσλαβ Στοχ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησε στξην πρώτη του θητεία στην ομάδα και να βοηθήσει τον Δικέφαλο να διατηρηθεί στην κορυφή και να κάνει το επόμενο βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1145251742117978112

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ